Uvodna riječ

Budući da istražujete našu stranicu, sigurno Vas zanima tko smo mi i što nudimo. Mi smo Likabike, turistička agencija sa sjedištem u Lovincu u Lici.

Našim gostima nudimo paket aranžmane koji uključuju smještaj u našim modernim kućama (više o kućama možete vidjeti na linku velebitskadegenija.hr), zanimljive ture quadovima i (električnim) biciklima diljem Ličko-Senjske županije, ali i šire. Osim toga, naši paket aranžmani često uključuju i organizaciju obroka u okolnim restoranima. Na taj način organiziramo kompletan odmor našim grupama.

Većinom surađujemo s firmama u obliku organizacije Team Buildinga. Osim toga, zanimljivi smo i velikim obiteljima i grupama prijatelja jer naše kuće mogu ugostiti i do 30 ljudi. Za potrebe većih grupa, surađujemo s okolnim iznajmljivačima te možemo smjestiti i veći broj ljudi u Lovinac.

O nama su pisali određeni portali, a te zanimljive članke možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Najnovije informacije i slike s naših prelijepih tura možete pronaći na našim Facebook i Instagram stranicama:

Predlažemo da istražite gore navedene linkove jer ćete pronaći zanimljive objave s najnovijih tura. Ako smo Vas zainteresirali za suradnju, molimo da se javite na naš mail info@likabike.hr ili na broj telefona +385 91 3042 555.

Vaš Likabike tim.

Leave a Reply