Team building

Od naših samih početaka nastojimo prilagoditi ture svim našim gostima pojedinačno. Veliku prednost čini naš skup vozila koji se sastoji od Polaris quadova, električnih Giant i MS Energy bicikala te MTB Fuji bicikala.

To nam omogućuje da svaki gost odabere savršeno prijevozno sredstvo za svoje potrebe. Rezultat je ugodno iskustvo za cijelu grupu. Osoba koja želi jaču tjelovježbu bira običan bicikl bez električne pomoći, a netko tko možda nije toliko fizički spreman odlučuje se za električnu varijantu ili možda čak quad vozilo. Naravno, ture također prilagođavamo. Možemo Vas povesti na turu od 10ak kilometara ili pak na turu od 100 kilometara s pauzama za odmor i ručak.

Na taj način uspijevamo zadovoljiti potrebe Team Buildinga. Svjesni smo da to nije obično okupljanje ljudi, već se ljudi moraju povezati i opustiti tako da je svima ugodno, a to nam je prioritet.

Naravno, neki od naših gostiju ne žele ništa od gore navedeno. Za njih imamo savršeno rješenje; odmor u našim modernim kućama s bazenima i finu domaću hranu u okolnim restoranima. To sigurno svima odgovara!

Niže Vam dajemo nekoliko slika s naših tura. Neki od naših nedavnih gostiju su PBZ i GRAFIKNET, a nadamo se da ćete sljedeći biti upravo Vi!

Leave a Reply