Likabike house

Turistička agencija koja nudi sve!

Osim sjajnih Quad i Mountain Bike avantura, nudimo i smještaj u Lovincu. Naše novoizgrađene kuće savršene su za obiteljska okupljanja i team buildinge. U naših pet kuća možemo smjestiti ukupno 30 osoba. Prostori s bazenima i roštiljem idealni su za dnevna druženja i opuštanje. Niske noćne temperature i prostrane spavaće sobe idealna su kombinacija za savršen san i opuštanje. Posjetite Lovinac i prepustite nam da za Vas organiziramo pravi odmor. Uživat ćete, vjerujte nam.

House accomodation
Lika house logo

Degenia Velebitica dobila je ime po prekrasnom endemskom cvijetu koji raste na veličanstvenoj planini Velebit. U 2019. izgradili smo moderne domove za putnike koji traže savršeno utočište za istraživanje prirode.

Od tada smo imali zadovoljstvo ugostiti putnike iz svih krajeva svijeta. Naši gosti uključuju kolege željne team building iskustva i velike obitelji željne pravog odmora, svi traže mjesto gdje se mogu okupiti i ponovno povezati. Idealno smo mjesto za sve grupe koje žele provesti nezaboravan odmor.

Sada vam upućujemo topli poziv. Dođite i doživite pravi odmor u srcu Hrvatske. Naši pažljivo izrađeni domovi nude više od mjesta za boravak; oni pružaju pristup prirodnim ljepotama i kulturnom bogatstvu ove izvanredne regije. Otkrijte srž Hrvatske i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život.