Započnite avanturu

Spremni za avanturu? Zaronite u neke od najboljih fotografija s naših Quad avantura! Povedite svoje prijatelje, obitelj ili kolege i počnite istraživati najljepša mjesta u regiji. Dopustite nam da Vas povedemo na divlju turu gdje ćete naići na prekrasne krajolike i divlje životinje!

Zašto quadovi

Quadovi su savršeni za istraživanje neravnog ličkog terena. Idite na mjesta gdje automobili ne mogu. Popnite se na najviše planine u regiji, doživite najljepše poglede bez puno truda. Naši vodiči će vam pokazati najljepša mjesta u regiji i bit ćete zadivljeni.

Ovo su idealna vozila za grupne avanture jer omogućuju da svi ostanu zajedno bez napora. Štoviše, nude svestranost; možete uživati u ležernoj vožnji slikovitim rutama opuštenim tempom ili iskusiti adrenalin brzom vožnjom na neravnom terenu.

Quadovi su izvrsni za istraživanje, isprobajte ih s nama!

Važno

Imajte na umu da vozač quada mora imati važeću vozačku dozvolu B kategorije, a svi putnici (jer na svakom quadu mogu biti najviše dvije osobe) moraju imati najmanje 12 godina.

Nadalje, važno je pravilno se pripremiti za avanturu. Toplo preporučujemo korištenje dugih hlača iz sigurnosnih razloga. Dan ranije pogledajte vremensku prognozu i prema njoj pripremite odjeću. Uzmite rukavice ako je previše hladno ili stavite kremu za sunčanje ako je vani jako sunčano. Imajte na umu da unatoč toplim vremenskim uvjetima, ture quadovima mogu biti znatno hladnije zbog čimbenika hladnoće vjetra. Uzmite i vodu i grickalice (ako niste dogovorili stanku za ručak).

Osigurat ćemo obaveznu full-face kacigu koju čistimo nakon svake vožnje. Quad modeli su Polaris Sportsman 570. Svako vozilo ima više nego dovoljno prostora u prtljažniku za odjeću, hranu i piće.

Kako voziti?

Važno je uzeti u obzir da se quad vozilo vozi na specifičan način, bitno drugačiji od motocikla. Za promjenu smjera, vozač se ne bi trebao naginjati prema željenom smjeru jer to neće pomoći u upravljanju vozilom. Vozač bi umjesto toga trebao okrenuti upravljač u željenom smjeru. Ovo je uobičajena pogreška i treba je dobro razumjeti prije nego što započnete svoju avanturu. Imajte to na umu i slobodno zamolite našeg vodiča da vam to demonstrira prije početka obilaska. Vozač također treba držati odgovarajući razmak između sebe i quada ispred sebe.

Također, putnik uvijek treba držati dvije ruke na ručkama, po jednu s obje strane. Važno je držati se čvrsto tijekom cijele ture.

Vaš vodič će Vam pokazati osnovne kontrole neposredno prije početka Vaše avanture.

Važno je postavljati pitanja prije obilaska. Također, ako imate pitanje, zatrubite, Vaš vodič će stati i ljubazno odgovoriti na Vaša pitanja. Puno je bolje zaustaviti avanturu na minutu nego imati sigurnosni rizik tijekom cijelog iskustva.