Vaša najčešća pitanja

Česta pitanja i odgovori!

Imamo pet modernih kuća s ukupno tri bazena! Možemo primiti 30 ljudi na jednom mjestu. Degenia Velebitica je mjesto za savršen team building ili obiteljsko okupljanje. Posjetite gornji link i uvjerite se sami! Ako imate veću grupu, ne brinite, surađujemo s ostalim iznajmljivačima u Lovincu i možemo osigurati više mjesta za Vašu skupinu ljudi! Na primjer, naši prijatelji u Apartmanima Matovinović imaju dodatne smještajne jedinice u kojima možete spavati!

20 brdskih e-bicikala (Giant i MS Energy), 20 brdskih bicikala (Fuji) i 9 quadova (Polaris Sportsman 570). Surađujemo i s našim kolegama te po potrebi možemo organizirati i više vozila.

Da, naši quadovi potpuno su sposobni za vožnju po snijegu. Zapravo, jako ih je zabavno voziti u takvim uvjetima. Snijeg i moćno quad vozilo savršena su kombinacija. Važno je samo toplo se obući.

Kratke, duge, s pauzom za ručak ili bez, s (E-)biciklima ili quadovima, možemo organizirati sve. Svjesni smo da su sve grupe različite i zato svaku turu prilagođavamo željama naših gostiju. To radimo jer nam je cilj zadovoljan gost.

Neke od naših najpopularnijih tura su ‘Tulove Grede’ quad tura i biciklistička tura do grada Gospića i natrag do Lovinca.

Da, kao turistička agencija nudimo raznoliku ponudu aktivnosti i kvalificirani smo organizirati team building za Vašu tvrtku. Od udobnog modernog smještaja u idealnoj klimi za miran san do sjajnih avantura na quadovima i biciklima. Osim toga, možemo se pobrinuti za Vaše potrebe objedovanja u obližnjim restoranima za doručak, ručak i večeru. Nazovite nas i doživite bezbrižno iskustvo team buildinga.

Quad vozila možete iznajmiti samo uz našeg stručnog vodiča. S druge strane, bicikle i e-bicikle možete iznajmiti bez našeg nadzora. S obzirom na to, možete dogovoriti i biciklističku turu s našim vodičem.

Priprema za biciklističke i quad ture trebala bi biti važan dio cjelokupnog iskustva. Toplo preporučamo odjenuti se u skladu s vremenskom prognozom. Za sve ture pripremite vodu i grickalice kako biste bili puni energije tijekom cijelog iskustva. Stavite kremu za sunčanje ili uzmite rukavice ako je potrebno, a mi ćemo osigurat profesionalnu kacigu. Provjerite našu stranicu za quadove kako biste istražili više detalja o pripremi za quad ture.

Surađujemo s obližnjim restoranima kako bismo zadovoljili Vaše potrebe za objedovanjem. Najčešće radimo s najbližim restoranima koji nude obilje izbora; restoran Cvituša i restoran u hostelu Sv. Rok. Surađujemo i s restoranima u gradu Gospiću, primjerice restorani Javor i Maki. Imamo mnogo izbora što nam je vrlo važno jer tada možemo savršeno “ubaciti” stanke za jelo u naše avanture. Za Vas i Vaše prijatelje možemo organizirati doručak, ručak i večeru.