About Likabike

O nama

Mi smo proširena obitelj duboko predana pružanju najboljih iskustava na odmoru. Baš kao i unutar obitelji, naše vrijednosti topline, brige i zajedništva blistaju u svakom aspektu onoga što radimo. Naša inspiracija dolazi iz prekrasne Like, njezinih divnih ljudi i prirodnih krajolika koji oduzimaju dah. Cilj Likabike agencijeje podijeliti ovaj skriveni dragulj Hrvatske s drugima, pružajući im iskustvo savršenog odmora.

Vjerujemo da bi odmor trebao biti više od običnog putovanja; to bi trebalo biti nezaboravno i transformativno iskustvo. U biti, Likabike je više od samog mjesta za boravak; to je zagrljaj naše proširene obitelji, posvećene tome da vaš odmor bude ništa manje nego izvanredan. Radujemo se što ćemo s vama podijeliti ljepotu i avanturu ličke regije, čineći vaš odmor nezaboravnim iskustvom.

Naš cilj

Naš primarni cilj je osigurati da svaki gost, bilo da je u potrazi za avanturom, opuštanjem ili dubljom vezom s prirodom, svoj odmor napusti ispunjenim osjećajem.

Zato smo se specijalizirali za prilagodbu odmora Vašim specifičnim željama. Shvaćamo da svaka grupa ima jedinstvene potrebe, zbog čega nudimo prostrane kuće za one koji žude za mirom i spokojem. S druge strane, nudimo uzbudljive quad i brdske avanture za ljubitelje adrenalina. U Likabikeu ima za svakoga ponešto.

Kao dio klastera #LikaDestination ponosni smo što nudimo široku ponudu aktivnosti. Bit ćemo oduševljeni pokazati vam neke od njih!

About Likabike

Naš tim

Nekoliko riječi o našem malom, ali vrijednom timu.

Quad adventure

Ivan Matijević, Osnivač i direktor

Ivan se može pohvaliti s impresivnih 33+ godina iskustva u elektroindustriji, gdje je postigao izvrstan uspjeh. Njegova duboka povezanost s ličkim krajem, koja proizlazi iz očevih korijena, potiče njegovu strast za razvojem. Prepoznavši potrebu za dodatnim sadržajima u Lici, osnovao je Likabike s ciljem privlačenja što više posjetitelja u regiju.

Petar Matovinović, Voditelj poslovnice

Sa stalnom adresom u Lovincu, Petar je iskusan quad vodič s neusporedivim poznavanjem tog područja. S bogatim iskustvom u pružanju usluga različitim klijentima, on se ističe u prilagođavanju obilazaka kako bi osigurao da svaki član vaše grupe ima ugodno iskustvo.

Obratite nam se.
Nećete požaliti.

Bilo da planirate team building događaj, obiteljski odmor ili okupljanje s prijateljima, Likabike ima nešto uzbudljivo za svakoga. Nudimo smještaj, izvrsne mogućnosti objedovanja i uzbudljive vožnje biciklom i quadovima. Ne oklijevajte i iskoristite priliku!