Istražite više uz manje stresa: čarolija biciklističkih avantura

Otkrijte netaknutu prirodu dok jačate svoje zdravlje – sve uz snagu dva kotača. Bicikli nude savršenu kombinaciju istraživanja i tjelovježbe. Bez obzira žudite li za slikovitim brdima, živahnim gradskim ulicama ili mirnim seoskim stazama, bicikli vam pružaju slobodu i fleksibilnost da krenete na nezaboravna putovanja.

Zato vjerujemo da su bicikli savršeni za Liku! A posebno naši E-bicikli, jer oni nude beskrajno istraživanje za svakoga. Krenuli smo na ovo putovanje jer volimo bicikle i nadamo se da ćete ih zavoljeti i vi!

Osjetite prirodu

Bicikli su savršeni za povezivanje s prirodom. Okružite se planinama, rijekama i prekrasnim drvećem. To je najbolji način da se odmorite od brzog načina života!

Idite bilo gdje

Niste ograničeni na asfaltirane ceste! Idite gdje god želite, ali poznajte teren. 750km bike staza oko Lovinca znači da možete vidjeti najljepša mjesta u našoj regiji!

Za svakoga

Naši E-bicikli savršeni su za sve koji žele istraživati prirodu, ali nisu najbolji sportaši. Sjednite na naš e-bicikl i počnite istraživati do 120 km*. Povedite svoju obitelj i stvorite uspomene za cijeli život!

Likabike bikes

Naši bicikli

E-Bicikli

Naši Giant i MS Energy Hardtail brdski e-bicikli savršeni za istraživanje. Udobni, ali i sposobni. Do 120 km dometa, ovisno o više parametara. Samo sjednite na bicikl i počnite istraživati.

Brdski biciklI

Nudimo Fuji hardtail brdske bicikle, dizajnirane za napredne vozače koji preferiraju čisto iskustvo vožnje bicikla bez električne pomoći. Ovi lagani bicikli su svestrani i prikladni za sve vrste istraživanja u prekrasnoj Lici.

Bike Festival

"Srce Velebita"

Srce Velebita je dugogodišnji sezonski festival koji se održava u Lovincu u Lici. Ovaj biciklistički festival uključuje najbolje dijelove biciklističke kulture; vožnja biciklom kroz prekrasnu prirodu, ljudi koji dolaze iz raznih dijelova zemlje i, naravno, odlična hrana.

Dođite i doživite najveći bike festival u regiji! Iskusite fantastične grupne vožnje, kušajte vrhunska domaća jela i družite se sa sjajnim ljudima. Sve najnovije informacije saznajte na njihovoj web stranici i Facebook-u.

Zabavite se i vozite bicikl!

likabike bikes

PRIPREMA

Važan dio Vaše bike avanture je sama priprema. Loša priprema može Vam smanjiti užitak u vožnji i razgledavanju prirode pa Vas stoga želimo pripremiti na najbolji mogući način. Pa krenimo…

Dan prije ture definitivno se upoznajte s prognozom. Mi volimo koristiti više različitih izvora kako bismo bili sigurni. Obucite se sukladno vremenu i uzmite u obzir da bi Vam u šumi moglo biti znatno hladnije. Dakle, rukavice, naočale, krema za sunčanje… što god Vam treba ovisno o vremenu.

To nas dovodi do terena po kojem ćete voziti. Ako ste dogovorili da naš vodič ide s Vama, onda nemate brige. Pratite ga i sigurni ste. S druge strane, ako idete sami u istraživanje, preporučamo da napunite mobitele kako biste imali kartu dostupnu u svakom trenutku. Dobar savjet je uzeti i fizičku kartu za snalaženje. Osim toga, upoznavanje s terenom par dana prije daje Vam uvid u težinu ture. Toplo preporučamo ovo detaljno razmotriti kako biste bili sigurni da turu možete odraditi.

Zaključno, voda i energetske pločice osiguravaju Vam da tijekom cijele ture bude ugodno. Uzmite sa sobom bocu vode koju možete staviti na naš bicikl, a u ruksak stavite i nešto za ubaciti u kljun!

Upućujemo naše goste i sve zainteresirane da istraže LTF stranicu bogatu zanimljivim biciklističkim stazama i slikama istih.

Bicikli i kacige Vas čekaju, vidimo se!

bikes